All Inclusive vakantie en vegetarisch eten

All inclusive vakantie en vegetarisch eten.

Indien je een luxe en vegetarische vakantie wilt boeken, kan je zeker eens kijken bij de mogelijkheden van een all inclusive vakantie. Want bij dit type All In vakanties heb je doorgaans een ruime keuze in vegetarische producten. Dat komt met name omdat zowel de lunch als diner in buffervorm wordt opgediend en er zeker in landen als Spanje, Portugal, Griekenland, Turkije en Italië een uitgebreid aanbod verse producten uit de regio is. Vegetariër die een luxe en compleet verzorgde vegetarische vakantie willen boeken, hebben in deze genoemde landen ook talloze mogelijkheden om een hotel op all inclusive basis en met vegetarische maaltijden te boeken.

all inclusive vakanties

Noten, zaden en vruchten.

Als je aan de vegetarische keuken denkt, denk je wellicht aan vegetarische producten zoals kaas en eieren, voor lacto vegetariërs. Maar vegetariërs op vakantie hebben veel meer mogelijkheden. Er zijn echter ook veel 100 % plantaardige producten die ook tot de vegetarische keuken behoren. Denk aan noten en zaden zoals paranoten, amandelnoten, zonnebloempitten en pompoenpitten. Maar denk ook aan dadels, vijgen, alle soorten fruit en sapjes.  Tijdens een all inclusive vakantie in landen rond de Middellandse zee zal je ook veel soorten olijven tegenkomen en misschien wel artisjokken. Gezonde en lekkere producten die passen bij een vegetarische en duurzame levensstijl.

Geen soja producten

Tijdens je all inclusive vakantie in bijvoorbeeld Spanje of Turkije zal je verbaasd staan over het uitgebreide aanbod versproducten van eigen bodem. Je zult in de regel echter geen sojaproducten en echte vleesvervangers tegenkomen. Wel kan je genieten van bijvoorbeeld amandelmelk, yoghurt met rozijnen en dadels en alle soorten vijgenkoeken.. All Inclusive kan lekker en gezond zijn en zeker ook voor vegetariërs op vakantie.