Vegetariër op vakantie

Vegetariërs op vakantie en lekker eten.

Wie vegetariër is en op vakantie wil gaan, heeft diverse mogelijkheden om er ontspannen op uit te gaan. Natuurlijk kan je een vakantiehuisje huren in de natuur en zelf je maaltijden bereiden, de meest eenvoudiger manier om een vegetarische vakantie te boeken. Je boekt bijvoorbeeld via de website Natuurhuisje een vakantiehuisje midden in de natuur en ver weg van de massa. Een heerlijk plekje voor jezelf om helemaal tot rust te komen.

Hotel boeken met vegetarische maaltijden.

Als je tijdens je vakantie eens lekker verwend wilt worden, kan je een vegetarisch hotel boeken. Er zijn in de wereld duizenden hotels waar je hele goede vegetarische maaktijden kunt bestellen. De tijd dat je bij een vegetarische vakantie patat en een kaassouflé krijgt ligt al vele jaren achter ons. Zelfs veganistisch eten is in veel hotels al lang geen onbekende term meer. Steeds meer koks krijgen tijdens hun koksopleiding ook les in vegetarische en veganistisch koken. Zo kan de 100 % principiële vegetariër ook met een gerust hart in een hotel verblijven en zich laten verwennen met puur plantaardige maaltijden.

Eendenveren in je beddengoed.

De meeste hotels die vegetarische en veganistische maaltijden in hun menu hebben opgenomen zijn nog niet zo ver dat ze ook veganistisch beddengoed hebben. Het kan dus gebeuren dat een dekbed gevuld is met eenden veren of er wollen deken op het bed ligt. Als je een vegetarische of veganistische vakantie in een hotel hebt geboekt en niet wilt slapen onder een wollen deken of dekbed met eendenveren, vraag de receptie van het hotel dan naar alternatieven. Anno 2017/2018 is de bereidheid bij hotel personeel er zeker om aan alle wensen van de gasten te voldoen.