Wandel of fietsvakantie met vegetarische maaltijden

Vegetarische wandel- of fietsvakantie boeken bij Eigenwijze Reizen.

Ben je vegetariër en wil je een wandelvakantie of fietsvakantie binnen Europa boeken? Dan hebben we goed nieuws voor je. Bij Eigenwijze Reizen hebben ze een aantrekkelijk aanbod fiets- en wandelvakanties waarbij je kunt zoeken op overnachtingsmogelijkheden met vegetarische keuken.

Het gaat dan om compleet verzorgde fietsvakanties inclusief overnachting en GPS fietsroutes. Er zijn zijn fiets- of wandelvakanties verkrijgbaar waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van GPS maar goed gedetailleerd wandel- of fietskaarten.

Hoe vind je op de website van Eigenwijze Reizen de vakanties met vegetarische optie?

Je kunt op de website van Eigenwijze Reizen op land naar de mogelijkheden zoeken en bij “uitgebreid zoeken” op “vegetarische keuken” zoeken. Je vindt dan wandel- en fietsvakanties met verblijf in een hotel met vegetarische keuken. Het betreft hier individuele wandel- en fietsvakanties. Als je een groepsreis zoekt, verwijzen we je graag door naar onze website groepsreizen. Er zijn ook groepsreizen te boek waar je kunt kiezen uit vegetarische en biologische maaltijden. Een wandel- of fiets groepsvakantie met vegan maaltijden is soms ook mogelijk. Kijk ook eens naar de mogelijkheid een stedentrip New York te boeken. In New York vind je vele vegetarische- en veganistische hotels.

Elders op deze site vind je meer vegetarische vakantie opties.