Vegetarische hotels en kuuroorden


Als je op zoek bent naar een vegetarisch hotel, kuuroord, ayurvedsich vakantieoord of retreat dan kan je deze hier vinden.  Voor een vegetarische vakantie binnen Europa of elders in de wereld.

Al deze hotels en andere accommodaties beschikken over een goede vegetarische keuken en kunnen met alle dieetwensen rekening houden. Ook voor een gezondheidsvakantie met detox kuur, veganistische maaltijden of rawfood.

Hier vind je deze hotels, kuuroorden en retreats.

Yoga vakantie of weekend met vegetarische maaltijden
Wie aan yoga doet en op zoek is naar een yoga weekend of vakantie met vegetarische maaltijden kan onder andere bij Puur en Kuur terecht. Voor een vegetarische vakantie met yoga, wellness, een kuur of ayurveda.

Puur en Kuur organiseert in Nederland, binnen Europa en in Azië yoga retreats, vakanties en weekenden waarbij yoga reizen met vegetarische maaltijden de standaard zijn.

Vaak gaat het zelfs om biologische en vegetarische maaltijden.

Daarbij heeft Puur en Kuur een speciaal vakantie aanbod voor singles.  Denk ook aan ayurveda vakanties, detox vakanties en gezondheids reizen in het algemeen.Per vakantie, retreat of weekend vind je informatie over het type reis, het hotel, kuuroord of retreat en de maaltijden. Vaak zijn er naast vegetarische maaltijden ook glutenvrije maaltijden en alle soorten diëten mogelijk.  Ook voor een yoga of wellness weekend

Ecologisch vakantiehuis huren?

Je vegetarische vakantie in een ecologisch vakantiehuis vieren.

Veel mensen die er een vegetarische levensstijl op na houden, kiezen ook voor een duurzame vakantie. Voor al die mensen die een vakantiehuisje willen huren hebben wij een tip, huur eens een duurzaam of ecologisch vakantiehuis.

Een ecologisch vakantiehuis is gebouwd van duurzame en milievriendelijke materialen. Verwarming, warmwatervoorzieningen, enzovoort, is zoveel mogelijk milieuvriendelijk.

Vaak zijn huiseigenaren van ecologische vakantiehuizen zelf ook vegetariër.

Vind hier een ecologisch vakantiehuis.

Lees hier meer over ecotoerisme.

Magical Tours, spirituele vakanties met vegetarische maaltijden

Voor spirituele vakanties met vegetarische maaltijden, ben je bij Magical Tours aan het goede adres.  De reisbestemmingen zijn onder andere Ierland, Schotland en Malta.  Wandelen is vaak onderdeel van het programma.  De vegetarische- en spirituele vakanties van Magical Tours zijn groepsvakanties.  Je bent met gelijkgestemden.

Website www.magicaltours-vakantie.nl/

Ook worden vermeld op deze pagina?

Organiseer je vegetarische vakanties of heb je een hotel, pension, bed and breakfast, kuuroord of andere type accommodatie waar de gasten vegetarische maaltijden kunnen krijgen?

Meld je dan aan voor een vermelding op deze website.