Een veganistische vakantie boeken, het kan.

Mogelijkheden vakanties met veganistische maaltijden.

Vind hier je veganistische vakantie

Wie een veganistische vakantie wil boeken, vindt hier een veganistisch hotel, kuuroord, spa of wellnes hotel waar veganistische maaltijden kunnen worden besteld. Een vegan vakantie ligt voor iedereen binnen handbereik, ook als je een natuur vakantiehuisje wilt huren en zelf je plantaardige maaltijden wilt bereiden. op deze pagina veel aandacht voor veganistische vakanties op basis van half pension of volpension.

 

Combineer bijvoorbeeld je vegan holiday ( vakantie ) met een yoga, ayurveda of meditatie vakantie en ontdek hoe lekker en gezond veganistisch eten is. Of je nu vegetariër, veganist of carnivoor bent, een vakantie met vegan maaltijden geeft een goed gevoel, is super lekker en heel gezond.

Veganistische vakantie in hotel

Kies een bestemming

Populaire bestemmingen: Duitsland, Italië, Portugal, Hongarije, Polen, Tsjechië, Israël, India, Sri Lanka en Thailand


Vegan hotel? Vegan verwen vakantie op basis van volpension?

Veel hotels serveren veganistische maaltijden.

Op zoek naar een vegan hotel of hotel waar ze veganistische maaltijden verzorgen?  In de hotels op deze pagina kan je een veganistische vakantie boeken en in een hotel met wellness verblijven. Ook veel kuuroorden en spa’s hebben een veganistische keuken.

Boek nu een veganistische vakantie in een hotel met vegan keuken en lekkere plantaardige maaltijden. Ook voor een ayurveda vakantie met vegan ontbijt, lunch en diner.

Vaak werken de keukens van deze vegan hotels, kuuroorden en spa’s niet alleen met de beste veganistische producten maar ook met biologische en streekgebonden ingrediënten. Duurzaam, biologisch, fair trade en vegan. Dat is wat je een duurzame en vegan vakantie noemt!

Veganistische vakantie voor alleenstaanden

 

Voor singles is er er ook een aanbod veganistische vakanties.

Ben je alleenstaand of ga je alleen op vakantie?

Er is onder andere bij Puur en Kuur een speciaal aanbod single friendly reizen. Denk aan yoga reizen, meditatie vakanties, detox reizen en ayurveda vakanties.

Bij bijna al deze wellness reizen voor alleenstaanden heb je de optie tot vegetarische of veganistische maaltijden.  Single en gezondheidsreizen voor vegetariërs en veganisten.

Een groepsreis bij Djoser boeken met vegan maaltijden

Veganistische groeps vakantie boeken?? Het kan bij Djoser.

Groepsreizen met vegetarische of veganistische maaltijden, het kan bij Djoser.

Naast avontuurlijke groepsreizen met verre bestemmingen zoals Indonesië, Sri Lanka of Peru kan je ook voor en wandelvakantie of fietsvakantie met vegan maaltijden kiezen.

Bij het boeken van je veganistische vakantie bij Djoser moet je wel even aangeven dat je veganistische maaltijden wenst. Bij de meeste groepsreizen van Djoser kan er rekening worden gehouden met diëten of bepaalde voorkeuren, dus niet alleen vegetarisch of vegan maar ook bijvoorbeeld glutenvrij of lactosevrij.

Voor een veganistische vakantie met een groep zit je bij Djoser goed maar ook een vegetarische of glutenvrije vakantie is Djoser jouw duurzame vakantie partner.

  

Veganistische vakantie hoeft niet duur te zijn

Op zoek naar een goedkope, vegan holiday?

Een veganistische vakantie hoeft zeker niet duur te zijn.

Boek bijvoorbeeld een vegan vakantie in Nederland, België of de Ardennen en ga kamperen.

 Of boek een natuur vakantiehuisjes en kook zelf je maaltijden. Met snelkookrijst, boontjes, tempé of taoe ( tofu)  en een pindasausje heb je binnen een half uur een heerlijke en gezonde vegan maaltijd bereid. Je salade niet vergeten hoor.

Hier vind je lekkere vegan recepten